Gratis offerte of advies nodig
voor uw vochtproblemen ?
Bel 09 329 75 15

zolderisolatie

Isoleren van zolders & dak-isolatie (15jaar ervaring!)

Bij veel woningen is er geen of onvoldoende dakisolatie aanwezig.

Hierdoor gaat er zeer veel warmte verloren aangezien warmte stijgt en het ongeïsoleerde dak de grootste verliespost is in een woning.
Het is dus zeer belangrijk om uw dak goed te isoleren.
Het heeft zowel individuele als maatschappelijke voordelen:

Individueel: wie goed isoleert zal altijd beter uitkomen dan wie niet of te weinig isoleert. Het isoleren van uw dak kost u in eerste instantie geld, maar na verloop van tijd zal het u veel geld opleveren.
U heeft namelijk veel minder verbruik en u heeft een aangename temperatuur in huis. In de winter kan de koude niet meer binnenkomen en in de zomer kan de warmte niet binnenkomen.
Het prijsverschil in verbruik is heel groot en je zal je isolatie snel terugverdiend hebben.

Maatschappelijk: wanneer men minder energie verbruikt belasten we het milieu minder waardoor onze ecologische voetafdruk kleiner wordt.
Daarom geeft men vanuit de overheid ook premies en een belastingteruggave bij het isoleren van je dak:
www.energiesparen.be   en   www.premiewijzer.be 

Er zijn verschillende materialen met elk zijn voor- en nadelen voor het isoleren van je dak. Het belangrijkste is de isolatiewaarde van het materiaal. Deze wordt uitgedrukt in de rd-waarde. Hoe hoger deze is hoe dikker de isolatie is.
Welk magteriaal we zullen gebruiken om uw dak te isoleren hangt vooral af van uw dak zelf (bijv is er al dan niet een onderdak aanwezig), dit moet ter plaatse bekeken worden.



Contacteer ons nu voor meer advies bij je isolatie-project !