Gratis offerte of advies nodig
voor uw vochtproblemen ?
Bel 09 329 75 15

Over Waterprotect

Waterprotect specialiseert zich in het oplossen van vochtproblemen. Jean-Pierre Verbracke, zaakvoerder en expert in vochtbestrijding dankzij zijn jarenlange ervaring in de sector, voert steeds alle werken mee uit. Zo kunnen wij u garanderen dat elk vochtprobleem professioneel onderzocht en aangepakt wordt. Bovendien krijgt u op alle uitgevoerde werken een jarenlange garantie.

Naast een snelle service en professionele diagnose, geniet u ook van een grondige aanpak. Wij bieden geen tijdelijke oplossingen, maar zorgen er voor dat uw vochtproblemen voorgoed verleden tijd zijn.

We zijn gespecialiseerd in:

Sinds kort zijn wij ook gestart met het uitvoeren van vochtkeuringen. Een woning voor de aankoop laten keuren, kan u namelijk heel wat zorgen en geld besparen.

Onze werkwijze is eenvoudig en efficiënt. Na een offerteaanvraag contacteren we u binnen de 2 dagen om een afspraak te maken. Bij het plaatsbezoek maken we een grondige analyse van het vochtprobleem, waarna u van ons een gedetailleerde offerte ontvangt. Na goedkeuring hiervan contacteren we u om de periode van uitvoering vast te leggen. De eindfactuur, waarop duidelijk de garantietermijnen staan vermeld, ontvangt u pas na afloop van de werken.