Gratis offerte of advies nodig
voor uw vochtproblemen ?
Bel 09 329 75 15

Samenwerking

Waterprotect is reeds 20 jaar actief in de bouwsector en in 2008 opgestart onder de naam Waterprotect. We zijn gespecialiseerd in het oplossen van algemene vochtproblemen gaande van kelderdichting, opstijgend vocht tot het reinigen en/of bezetten van gevels. Sinds kort voeren wij ook vochtkeuringen uit bedoeld naar woningen die verkocht en of gerenoveerd worden. We werken uitsluitend met hoogkwalitatieve producten voor vochtoplossingen.

In die 20 jaar is onze klantenportefeuille sterk gegroeid. Vaak krijgen we echter de vraag van klanten of we ook andere aannemingswerken uitvoeren of hen een bepaalde architect kunnen aanraden. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, breiden we graag ons netwerk in deze sectoren uit zodat we hen kunnen doorverwijzen naar de gepaste firma.

Graag treden wij met u in gesprek om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken. Mocht u nader kennis met ons willen maken, contacteer ons dan gerust via onderstaande gegevens. Op deze website kan u alvast meer informatie vinden over onze diensten en projecten.