Gratis offerte of advies nodig
voor uw vochtproblemen ?
Bel 09 329 75 15

KELDERDICHTING

Een kelder kan een fantastische verzamelplaats zijn voor uw beste flessen, een extra speelruimte waar de kids ongegeneerd hun gang kunnen gaan, of zelfs een eigen home cinema. Helaas is vocht vaak de spelbreker en blijft de kelder slechts een muffe plaats die alle huisgenoten vermijden. Maar daar is een oplossing voor.

Een kelder waterdicht maken is een van onze specialisaties. We werken hiervoor enkel met hoogwaardige professionele producten van Duitse makelij. Deze producten, die strikt gecontroleerd worden en goedgekeurd zijn door het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf), worden eveneens gebruikt voor het waterdicht maken van tunnels.

Als uitvoerende firma voor vochtoplossingen hebben we alle belang bij een correct gebruik van deze producten. We moeten ons namelijk naar de leverancier toe verantwoorden om deze te mogen blijven gebruiken.

Wanneer wij een kelder waterdicht maken, dan is die achteraf ook effectief waterdicht. Lapmiddelen of tijdelijke oppervlakkige oplossingen zijn niet aan ons besteed. Kortom,wij bieden u een duurzame oplossing aan voor uw vochtprobleem in uw kelder en geven u  hierbij een garantie van 10 jaar. Gegarandeerd het einde van vocht en het begin van extra bruikbare ruimte in uw woning.

De efficiënte technieken die wij gebruiken hebben ons  dan ook al talloze tevreden klanten opgeleverd. Op eenvoudige aanvraag bezorgen wij u graag een lijst met referenties.


kelder dichtings producten