Gratis offerte of advies nodig
voor uw vochtproblemen ?
Bel 09 329 75 15

VOCHTKEURING BIJ AANKOOP HUIS: koop een vochtvrije woning !

Vochtproblemen zijn niet altijd meteen zichtbaar bij een eerste bezoekje met de makelaar. Zelfs bij een tweede grondiger bezoek zijn er zelden vermoedens dat er achter die grote kast een vochtige muur schuil gaat. Toch gebeuren zulke onaangename ontdekkingen vaak in de praktijk.

Wie bij de aankoop van een woning zeker wil zijn dat het een vochtvrij pand betreft, kan door ons een professionele analyse laten uitvoeren. Niet met het blote oog, maar met effectieve vochtmetingen zodat u weet waar u aan begint. Onthoud hierbij dat vochtproblemen in uw droomwoning op te lossen zijn, maar dat u maar beter op voorhand kan weten welk budget u hiervoor moet voorzien.

Indien u met een gerust hart de compromis wil tekenen, voeren wij een complete vochtmeting uit in het huis dat u wil kopen. U krijgt na afloop een technisch rapport, wat bij de aanwezigheid van vocht alvast een troef kan zijn tijdens de prijsonderhandelingen. Mochten er vochtproblemen worden vastgesteld, dan zijn de verkopers en makelaar bovendien wettelijk verplicht andere geïnteresseerden hiervan op de hoogte te brengen, wat uiteraard uw kansen verhoogt om het pand aan een voordeligere prijs te kopen.

Indien het pand wordt aangekocht en de vochtproblemen aangepakt worden de kosten van de vochtkeuring in mindering gebracht. De prijs hiervan is op aanvraag en vrijblijvend.

Wij maken het verschil: een gezond huis zonder vocht